Laboratuvar Stajı duyurusu hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Stajlar, lisans eğitim-öğretiminde alınan teorik ve uygulamalı bilgileri pekiştirmek için öngörülmüş ve eğitim-öğretimin bir parçası sayılan öğretim süreci içinde zamanı, süresi ve konusu burada belirlenen ilkeler doğrultusunda her fakültenin kendi bölümlerindeki lisans öğretiminin özelliklerine ve gereklerine göre belirleyecekleri “Fakülte Lisans Öğretimi Staj Uygulama İlkeleri” ve “Bölüm Staj Uygulama Esasları” çerçevesinde, özel veya kamu işyerlerinde yapılacak uygulama çalışmalarıdır.

“Kimya Bölümü Staj Uygulama Esasları” kapsamında gerçekleştireceğiniz Zorunlu Laboratuvar stajlarının sorunsuz yürümesi ve başarıyla tamamlanması amacıyla yapacağımız bilgilendirme toplantısına sizleri davet ediyoruz.

Bilgi:  12.11.2014 Çarşamba saat 10 30

B-Blok Prof. Dr. Ahmet KARADENİZ toplantı salonu